• Homepage
  • Η E-SOFT ΠΡΟΜΗΘΕΎΕΙ ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΙΚΌ ΤΗΝ NIPD

Η E-SOFT ΠΡΟΜΗΘΕΎΕΙ ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΙΚΌ ΤΗΝ NIPD

Σε διαγωνισμό για μηχανογράφησή της η εταιρεία NIPD Genetics Ltd επέλεξε μετά από εκτενή και σε βάθος αξιολόγηση προσφορών από πολλές εταιρείας, την εταιρεία E.C.S. E-Soft Business Software Ltd.

Η E-Soft θα προμηθεύσει και θα εφαρμόσει το πετυχημένο ERP λογισμικό της που θα συμπεριλαμβάνει οικονομική και εμπορική  διαχείριση, παραγωγή, αρχείο πάγιων ενεργητικών, καθώς και μισθοδοσίας και ταμείου προνοίας.

Η εταιρεία E-Soft κατέχει ένα μεγάλο μερίδιο αγοράς λογισμικού με περισσότερες από 2000 εγκαταστάσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό (Ρωσία, Ουκρανία, Αγγλία, Ελλάδα, Ρουμανία, Τσεχία, Πολωνία, Ντουμπάι, Κατάρ κ.α.). 
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, «παράγοντες που επηρέασαν την απόφαση της NIPD ήταν οι απεριόριστες δυνατότητες του λογισμικού, η εμπειρία του προσωπικού της E-Soft, το καλό όνομα που έχει η εταιρεία στη αγορά με εξαιρετικά σχόλια από άλλες εταιρείες που χρησιμοποιούν το λογισμικό, την επαγγελματική προσέγγιση αλλά και την προσιτή τιμή τόσο για το λογισμικό αλλά και τις υπηρεσίες».

Η NIPD Genetics είναι μια καινοτόμος εταιρεία βιοτεχνολογίας που δραστηριοποιείται στον τομέα του σχεδιασμού, ανάπτυξης και κατασκευής μη επεμβατικών γενετικών εξετάσεων. Ιδρύθηκε το 2010 ως εταιρεία τεχνοβλαστός του Ινστιτούτου Γενετικής και Νευρολογίας Κύπρου, ένα ερευνητικό ακαδημαϊκό κέντρο αριστείας, με σκοπό την εμπορευματοποίηση μιας πρωτοποριακής ερευνητικής ανακάλυψης στον τομέα της μη-επεμβατικής προγεννητικής διάγνωσης.

Η NIPD Genetics αξιοποιεί ιδιόκτητες μεθόδους γενετικής και βιοπληροφορικής ανάλυσης και αναπτύσσει νέους ελέγχους και τεχνολογίες για την πρόβλεψη, τη διάγνωση και την πρόληψη γενετικών διαταραχών. Το τεστ VERACITY, μια μη επεμβατική προγεννητική εξέταση για την ανίχνευση των τρισωμιών των χρωμοσωμάτων 21, 18, 13, ανευπλοειδίες των Χ και Υ, καθώς και τον προσδιορισμό του εμβρυακού φύλου, κυκλοφόρησε το 2015. Τα εργαστήρια της NIPD Genetics  παρέχουν υπηρεσίες μη-επεμβατικού προγεννητικού ελέγχου σε διεθνές επίπεδο.

Η NIPD Genetics αποτελείται από ομάδα ταλαντούχων εμπειρογνωμόνων παγκόσμιας κλάσης με γνώση και εμπειρία στους τομείς των επιχειρήσεων, της μοριακής βιολογίας, της ανθρώπινης γενετικής, γονιδιωματικής, στατιστικής και της βιοπληροφορικής. Σημειώνεται επίσης ότι η εκτελεστική διεύθυνση αποτελείται από μια ομάδα στελεχών με μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση σχετικών οργανισμών υγειονομικής περίθαλψης και συμβουλεύεται ένα διοικητικό συμβούλιο με πολλά χρόνια εμπειρίας στην άντληση κεφαλαίων και τη διαχείριση νέων επιχειρήσεων.

Ο επικεφαλής του τμήματος πληροφορικής της  NIPD Genetics, Ανδρέας Λαμπής,  δήλωσε σχετικά: «Εμπιστευθήκαμε τη Ε-Soft για τον επαγγελματισμό της, την πολύχρονη εμπειρία της στη αγορά, τη ποιότητα του λογισμικού αλλά και την  ψηλή σχέση αξίας-τιμής των προϊόντων της».
Στη φωτογραφία (από αριστερά προς δεξιά): Ριχάρδος Λιάτσος (director of development department της E-Soft, Τερψιθέα Χρίστου (chief financial officer της NIPD), Μίλτος Αδάμου (managing director της E-Soft) και Ανδρέας Λαμπής (IT senior manager της NIPD).

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest